Esittely

No hei. Olen Ina "YumiKoyuki" Dolk (tai vain lyhyesti Yumi), 21-vuotias nuori nainen Helsingistä. Päätin pistää pystyyn oman sarjakuvablogin, joka käsittelee oikeastaan kaikkea maan ja taivaan väliltä niin kauan kun koen aiheen itse jollain tapaa tärkeäksi tai henkilökohtaiseksi. Blogi on enemmän päiväkirja kuin kantaa ottava tai muulla tapaa out there.Mmmoi.


En ole mielestäni juuri kummoinen sarjakuvapiirtäjä. Olen toki sellaisia silloin tällöin raapustellut, mutta isoin osa on kyllä peräisin lukion sarjakuvakurssilta. Pidän hirveästi piirtämisestä ja en voisi kuvitellakaan eläväni ilman sitä, mutta elämän muiden pyörteiden vuoksi piirtäminen on unohtunut jonkin verran lukioaikojen jälkeen. Siispä päätin yrittää, josko sarjakuvablogi saisi minuun puhtia ja ehkä kehittymisin samalla myös sarjakuvien kannalta.Yhden sivun mittainen näyte vuodelta 2009. Klikkaamalla saa suuremmaksi.


Opiskelen tällä hetkellä toista vuotta Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa eli ARTSissa (aiemmin Aalto-yliopiston Taideteollinen korkeakoulu eli TAIK, uusi nimi tuli voimaan 1.1.2012) pukusuunnittelua. Muita oppilaitoksia takanani ovat muun muassa Helsingin kuvataidelukio ja Porolahden peruskoulun kuvataidelinja.ARTSiin vuonna 2011 sisäänpäässeet pukusuunnittelijat!
Pukuleikkimässä kanssani ovat luokkatoverini Liisa, Inka ja Timo,
kuvaajana harjoitusmestari Johanna.

Minä esittelemässä suunnittelemaani mallistoa ja ompelemaani (vielä
keskeneräistä) mallistoon kuuluvaa haalaria valvotun yön jälkeen. Liisa kuvasi.

Piirtämisen lisäksi pidän erityisesti cosplaysta (josta tosiaan kirjoitan erillistä blogia täällä) musiikista, laulamisesta, videopeleistä, elokuvista, valokuvaamisesta ja lukemisesta. Laitan alle muutaman esimerkin cosplay-puvuistani.Fran - Final Fantasy XII (2011)


Mercedes - Odin Sphere (2012)


Catherine - Catherine (2012)


 Vielä loppuun sivuja, joilla rellestän:

YumiKoyuki @ deviantART
YumiKoyuki @ Tumblr
YumiKoyuki @ Cosplay.com
YumiKoyuki @ WorldCosplay

Sähköposti: yumi_koyuki[at]hotmail[dot]com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti